Zero Stress-metoden

Hejsan! Hoppas allt är bra med er denna soliga fredag:-) Och att ni inte har det för stressigt på jobbet inför sommarledigheten! Stress är ju något som blir ett allt större problem idag och jag tror att det är viktigt att investera i sin egen hälsa genom att försöka minska känslor av press och stress.  

En metod för att ta itu med problemet är Zero Stress-metoden som utvecklats av Kusum Modak. Kusum Modak är en riktig hälsoguru som är verksam i Indien, men som lärt upp och inspirerat tusentals människor världen över. Zero Stress innebär att man tänker på sin kost, motionerar, dricker mycket vatten, eftersträvar lycka och skrattar mycket. En del av Zero Stress är en typ av ayurvedisk massage som kallas yogamassage. Metoden hjälper dig att andas bättre och att stressa ned. Din kropp stretchas och masseras så att du blir lugn och avslappnad. Yogamassage ger massor av positiva effekter och det sägs även att det får ens kropp att se friskare och vackrare ut;-)

YogaMassage kan man testa hos Anna på YogaCare. Anna har utbildats av en av Kusum Modaks elever, ganska häftigt måste jag säga!:-) Just nu kan man testa 70 minuters yogamassage hos YogaCare till halva priset. Du kan läsa mer och köpa erbjudandet här www.cityscoop.se.

Hoppas att ni får en stressfri helg! Vi hörs nästa vecka:-)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s