Semesterdrömmar och trendiga bussresor

Hallå där! Hoppas att ni har en bra dag hittills. Jag sitter mest och letar efter spännande resmål, eftersom jag är så ressugen!;-)

Tycker det verkar som att bussresor blir allt mer populärt och det ligger verkligen i tiden. Om man vill vara klimatsmart och samtidigt slippa att ta tiden att planera alla aktiviteter på resan själv, är bussresa ett bra val. Visst, man kommer inte fram lika snabbt, men man ser massor på vägen och stannar ganska ofta för att uppleva saker eller övernatta på ett hotell. Resan dit är en del av semestern:-)

Ölvemarks är ett bussreseföretag som har massvis av spännande resor. De har plockat ut riktigt genuina upplevelser i Europas mest populära resmål. Bland annat kan man åka på en långweekend till Berlin och njuta av sevärdheterna, nattlivet, maten och shoppingen. Är man mer sugen på en solsemester kan man till exempel boka in en resa till vackra, soliga Costa Brava. Jag var där med just Ölvemarks för några år sedan, och det var en riktigt bra semester. Vädret var strålande och man hade nära till både kulturrika Barcelona och natursköna Andorra.

Har ni tur kanske det dyker upp någon resa till 50 procents rabatt på www.cityscoop.se framöver. Anmäl dig till nyhetsbrevet idag, så kan du hålla dig uppdaterad på cityscoops dagliga erbjudande, eller scoop som det kallas:-)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s