Festivalsommar!

Nu är det äntligen festivaldags igen! =)

Den svenska festivalsommaren ser minst sagt grymt bra ut med bland annat Peace and Love, Way Out West, Hultsfred, Sonisphere, Putte I Parken, Sweden Rock, Popaganda, Siesta och Where the Action is med flera. Tycker att det är himla kul att det finns så många festivaler att välja emellan och även att det fortsätter att komma upp nya uppstickare varje år. För något år sedan var det ju nästan bara Hultsfred och den danska festivalen Roskilde. Hultsfred har dock haft lite problem de senaste åren, men är nu tillbaka igen! Inte med en lika stark banduppställning som tidigare år, men hoppas ändå att de håller ihop ekonomin i fortsättningen! =)

Det är lite synd att det är så många festivaler som pågår ungefär samtidigt… Detta innebär ett stort dilemma! hmm… Frågan är vilka man ska välja att gå på och vilka man ska välja bort??

Dilemma: Way Out West eller Popaganda? Roskilde eller Peace and Love?

Vilka väljer ni?? =)

För min del så lutar det nog mot Popagande och Peace and Love… Tycker att Peace and love har en mycket stark banduppställning iår… Och dte är ju faktiskt musiken man åker dit för! 😉 Men när det gäller själva festivalupplevelsen så är det nog Roskilde man ska åka till… Speciellt med tanke på att den är mer än dubbelt så stor än P&L och inte en stadsfestival… Men som sagt båda är riktigt grymma! =) Det finns fortfarande biljetter kvar, så dra ihop ett gång och åk på festival i sommar!

Ni kan kolla in Roskilde festivalen här och Peace and Love här.

För er som är sugna på att ge er ut på Festivaler i Europa så kan ni läsa om dem i en artikel i DN.

Festivalernas baksida hehe

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s