Homestay i Thailand eller jordgubbar i Skärgården?

… efter att åka på en resa nu när sommarvädret inte infinner sig i Sthlm? =/ Vet inte om jag tycker att det känns okej med att gå runt i jeans och tjock jacka precis som man gör på hösten och typ hela året… usch! Men när det väl är varmt och soligt så finns det ju ingen annanstanns i världen som man vill befinna sig i! 😉 Den svenska sommaren är helt enkelt helt fantastisk! Iallafall när man tänker på exempelvis: att grilla på en varm sommarkväll! Underbart! Eller åka iväg till nån sommarstuga vid havet och bara tillbringa lata dagar med att bada och äta jordgubbar och glass! 😉

 

Men vill man ändå till varmare breddgader så finns det många grymma resmål och länder som man kan åka till… Själv så reser jag ju gärna som backpacker, vilket jag tycker är ett grymt sätt att få se mycket i de olika länderna, lära känna lokalbefolkningen och träffa mycket olika människor. =)

Funderar på att resa på en längre backpacker resa till hösten! Har någon nått förslag på vart man ska resa?? =) Läste i en artikel på Resekoll.se att man kan bo hemma hos folk, vilket kallas för homestay. Då bor man hemma hos lokalbefolkningen, vilket låter väldigt intressant! Ni kan läsa hela artikeln här: Ett Thailand bortom turistparadisen | Resekoll.se.

Trevlig helg på er! =)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s