En perfekt sommardag i Sthlm! =)

I dagens inlägg tänkte jag skriva och berätta om hur en perfekt dag hade sett ut för mig i Sveriges huvudstad Sthlm! =) Föreställ er att man kan hade kunnat vara turist för en dag i sin egen stad… Min dag hade iallafall börjat med en lååång sovmorgon där jag hade sovit så länge jag bara orkade. När jag väl hade tagit mig upp ur sängen så hade jag och ett par vänner gått ut till Djurgården och ätit en härlig frukost längst ute. I frukosten så hade det ingått mackor, kaffe/te, pannkakor, frukt och lite skumpa (bara för att förgylla tillfället så klart)! 😉 På vägen tillbaka hade vi åkt de gamla spårvagnarna in till stan.

Innan jag fortsätter kanske jag bör berätta att denna perfekta dagen naturligtvis förutsätter en skinande sol och ja helt enkelt fantastiskt väder. 😉 För efter det så hade vi åkt ut och badat på Långholmen, först våghalsiga vid klipporna och sedan i ett lite lugnare ”span” läge vid stranden!

Efter det så hade vi åkt in till stan och ätit middag på restaurangen Gondolen som har, förutom jätte god mat, en alldeles fantastisk utsikt över Stockholm som man bara inte kan missa! =) Gondolen ligger vid Slussen på Södermalm och har utsikt över Gamla Stan.

När vi hade ätit färdigt så hade vi gått uppåt på Götgatan för att slutligen hamna på bar Indigo för att njuta av ett sista ställe. Som dessutom har en härlig inredning och en massa trevligt folk! =) Så den perfekta dagen för mig hade varit underbara vänners sällskap och en massa roliga aktiviteter! =) Om man ska resa till någon av våra andra vackra nordiska huvudstäder så kan ni läsa om vad man kan hitta på en perfekt dag i både Köpenhamn och Oslo också. =) Gå ut och upptäck Sthlm redan idag! 😉 Skriv gärna och berätta om era egna smultronställen, har ni förslag och tips på vad man kan hitta på?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s