Hejdå Pride och Hej Kultur!

Hejsan allihopa!
Tänk så fort sommaren går… Nu är vi redan inne i Augusti suck Men antar att man inte ska se på glaset som halv tomt utan halv-fullt! 😉
Pride festivalen har lämnat oss nu, var och kikade på tåget i lördags. Tyckte att det var lite synd att det inte fanns fler vagnar än vad det fanns. Av de vagnar som fanns var många från olika organisationer såsom Unionen, Brandmännen och Polisen men det fanns väldigt många vagnar från politiska partier. Tycker naturligtvis att det är bra att det finns, men det kunde varit mindre fokus på marknadsföring och mer fokus på deltagarna i festivalen! =) Många av deltagarna gick ju, och när det är mycket folk så är det tyvärr svårt att se dem i så fall… Men annars en riktigt bra festival! =) Stort tack Pride för ert grymma jobb!

Men nu är det dags för Stockholms Kulturfestival 2011 från och med den 16:e augusti till den 21:e augusti så det kommer att bli sex aktiva dagar för alla kulturälskare! =) Dessutom är festivalen gratis så ett tips är att bara gå ut och testa på nya saker de dagarna! Kanske hittar man nya upplevelser och platser som man inte hade tänkt sig från början! 😉 Mer uppdatering om allt roligt som händer kommer jag skriva mer om inom kort!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s