Stockholms bästa caféer

Hallå där! Är ni också kaffesugna idag? Jag planerar att sticka iväg till något mysigt café sen på lunchen och tänkte dela med mig av en topp5-lista över bra caféer i Stockholm. Jag hittade den på lista.se.

1. Drop Coffee Alltid färskrostat och med bara de bästa sorterna på hyllan och med stor kärlek bryggs varje kopp med stor omsorg. http://dropcoffee.se

2. Johan & Nyström Microrosteriet som blev stort och spred spårbart, lättrostat kaffe ut till varje hörn av vårt avlånga land. Rosteriet som blev ett café, en butik och ett helt koncept. http://johanochnystrom.se

3. Mellqvist Södermalm Sol, tempo och kaffe av högsta kvalitet. Mellqvist får sitt kaffe från en av kaffevärldens nestors Haugaard. Varje böna är granskad på rosteriet.

4 Cocovaja Ännu ett Haugaard-hak. Dessutom med goda soppor.

5. V-street Personerna bakom V-street vet hur man driver en kaffebar – och den här gången gör de det med finfint kaffe i kvarnen – från daMatteo i Göteborg. Gott.

Du hittar listan ”Stockholms bästa kaffebarer” på Lista.se. Eller har du kanske något bättre förslag på ett trevligt café i Stockholm? Tar gärna emot tips:-)

Annonser

One response to “Stockholms bästa caféer

  1. Pingback: Stockholms bästa uteställen | cityscoop

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s