Vinnare i vår Facebook-tävling!

God morgon! Igår avslutades vår Facebook-tävling där man kunde vinna i princip vad man ville värt 500 kronor. Vi fick in jättemånga fina och fyndiga motiveringar. På vår Facebook-sida kan du se alla bidragen och här det vinnande bidraget:

”Mitt bidrag till – Vinn ett valfritt presentkort på 500 kr till – ja vart du vill!

Jag vill vinna ett presentkort på ICA eller på Coop, som jag direkt skänker vidare till Stockholms Stadsmission och de hemlösa.
Förhoppningsvis kan det ge lite fler mättade magar till de som inte har råd att skaffa mat själva, eller varför inte lite kläder.
Därför vill jag vinna ett presentkort.
Tänk på att kylan är på väg och att de hemlösa inte blir färre, utom snarare tvärt om.
Det behövs mycket kärlek, värme och ekonomiska bidrag för att hjälpa alla som är där vi alla kan hamna om det vill sig illa, tänk på det och skänk en slant om ni kan.”

Vi tycker det är jätteviktigt att försöka bidra, göra skillnad och hjälpa dem som har det svårt. Den tävlandes motivering var gripande och omtänksam. Stockholms Stadsmission kommer säkert bli jätteglada för gåvan. Titta gärna in här och läs mer om deras arbete för utsatta barn och vuxna.
STORT TACK till alla som deltagit! Och glöm inte hålla utkik efter fler tävlingar, tips och annat kul på vår Facebook-sida.

Ha en fin dag allihop!:-)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s