Stans unika upplevelser!

Hej! Vilken härlig dag det är i Stockholm idag, det känns nästan som sommar igen:-) Jag är sugen på att hitta på något kul i helgen, något lite utöver det vanliga. Tittade runt lite efter olika unika upplevelser och fastnade för de här:

Gastro Rally – en kombination av kulinariska upplevelser och spännande guidning. Gastro Rally innebär rent konkret att man i grupp besöker olika restauranger för att njuta av maten, samtidigt som man får ta del av spännande information om ställena. Konceptet är ganska nytt i Sverige, men har funnits ett tag i andra länder. Låter som en trevlig grej att göra med kompisgänget. Här kan du titta in för mer information.

Takvandring – Något jag velat testa länge! Såhär skriver Stockholm Tankvandring om aktiviteten: ”En takvandring är ett sätt att utvidga sina vyer över Stockholms vackra stadsplanering. Med hjälp av en utbildad takvandrare får du följa med på en färd på några av huvudstadens bäst belägna tak. Medan du takvandrar kommer takvandraren att guida dig genom husen du befinner dig på, samt en stor del av Stockholms historia och händelser”. Läs mer här!

Turkiskt bad – jag hittade även ett ställe där man kan få uppleva traditionellt turkiskt hamam. Så här beskriver Blue Hotel det turkiska badet hos dem: ”Den typiska uppvärmda marmorhällen mitt i badhuset där du får dina behandlingar, svalrummet där du långsamt återgår till normal kroppstemperatur och loungen, som vi kallar Camekan, där du vilar efter behandlingen, äter frukter och nötter, dricker turkiskt te och smakar mezemat”. Besök Blue Hotels hemsida för mer information!

Har ni något annat tips på en unik upplevelse i Stockholm? Ha en fin helg allihop!:-)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s