Kul sidor på nätet!

Hej hej! Vad gör ni idag? Jag har surfat lite nu på morgonen och hittat några nya favoritsidor. Jag tänkte dela med mig av mina fynd:

movielovers.se Kul sida för filmälskare. Såhär beskrivs sajten: ”Movielovers.se handlar, som namnet antyder om film. Vi på redaktionen älskar film och vi antar att eftersom du kommit hit så gör du det också. Vi har som mål att skriva om de senaste nyheterna i filmvärlden. Vilka filmer är på gång, vem kommer regissera, vilka spelar med osv”. De har dessutom förhandsvisningar av olika filmer.

resetjanst.com Användbar sida om man är ressugen. De har specialerbjudanden, man kan söka efter flyg, hotell och hyrbil. Dessutom finns destinationsguider och valutakonverterare.

vilkenlåt.se Har du en låt på hjärnan som du bara inte kan komma på varken namn på eller vilken artisten/vilket bandet är? I så fall kanske denna sida kan hjälpa dig!

vuxenpoäng.com Kul sida där du kan ta reda på hur vuxen du är, eller hur många vuxenpoäng du har. Kanske inte så användbar, men kul att testa och jämföra med kompisars resultat.

Har ni några bra tips på användbara eller kul sajter på nätet som man kanske inte känner till?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s