Per Ragnar på Boulevardteatern

Hej på er! Då var det redan måndag morgon igen, får hoppas att det går lika fort till nästa helg:-) Jag tänkte tipsa om en lite annorlunda tillställning som hålls ikväll på Boulevardteatern. Såhär beskrivs eventet:

Den 17 oktober har vi Per Ragnar i intervjustolen. Han får korta fartfyllda scener ur sin barndom, ungdom, om sina kärlekar och ur sin karriär av våra eminenta improvisatörer. Per Ragnar kan närhelst han vill avbryta och tillrättalägga sitt liv. Åtminstone här på Boulevardteatern. Lite som ”Här är ditt liv” fast roligare!

Jag hade inte riktigt insett hur många olika uppsättningar, film- och TV-produktioner Per Ragnar varit med i innan jag kollade in sidan om honom på Wikipedia.

Låter som att det skulle vara intressant att gå på och det är dessutom gratis. Vill du också gå kan du skicka ett mejl till biljett@boulevardteatern.se! Du behöver inte vänta på ett svar på mejlet, utan kan sedan bara uppge ditt namn på Boulevardteatern när eventet hålls. Klockan 19 drar det igång och håller på till 21, kanske ses vi där?:-)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s