Tips för omväxling i vardagen

Hej på er! Tycker verkligen att det börjar kännas att vardagslivet är här igen efter sommaren. Då är det nog bra att försöka få lite omväxling i vardagen så att det inte börjar kännas enformigt. Tända ljus, skumbad, bio och nya middagsrecept är enkla knep för att piffa upp tillvaron. Men det finns också andra, lite större förändringar man kan göra för att komma ur sin vanliga rutin:

Testa co-working
Om du har möjlighet, kan du (och dina arbetskamrater) passa på att byta arbetsmiljö för en dag. Det verkar vara en ny trend att sitta på offentliga platser för att få en kreativ miljö när man jobbar. Företaget HP har hakat på trenden och erbjuder gratis utskrifter på dessa ställen i Stockholm: Scandic Anglais, Le Café (Klarabergsviadukten), Hub Stockholm, The Park, St: Eriksgatan 70, SoFo bistro och Rygerfjord. Co-working kallas konceptet – kan vara kul att testa tycker jag:-)

Utmana dig själv
Utmaningar är ett annat bra sätt att komma ifrån vardagen lite och känna att man utvecklas. Saker som jag funderar på att göra är att gå en danskurs, starta en bokcircel med några vänner eller att engagera mig ideellt. Det sistnämnda har jag testat ett par gånger och jag tycker att det är jättegivande. Här finns en bra sida om man vill testa välgörenhetsarbete!

Res iväg!
En klassiker för att liva upp vardagen är ju även resande. Alla har kanske inte tid eller råd att sticka iväg utomlands, men även en mini-weekend kan vara nog så stimulerande:-) Här kan ni kolla in bra sista-minuten resor och här finns tips på weekends och aktiviteter mer kring hemmaplan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s