Internationella frivilligdagen 2011

Hej! Idag är det Internationella frivilligdagen, en dag för att uppmärksamma allt frivilligt arbete som utförs runt om i världen. En av organisationerna som uppmärksammar dagen är Volontärbyrån. De låter volontärerna själva berätta om sina upplevelser. Här är en film där en av dem delar med sig av sin erfarenhet:

Jag tycker att det är en härlig känsla att arbeta frivilligt för en god sak och hoppas att fler ska börja göra det. Har du engagerat dig ideellt någon gång? Om du vill göra det kan jag rekommendera att besöka just Volontärbyråns hemsida eftersom man där lätt kan söka bland olika organisationer och uppdrag som man är intresserad av. Här finns även några andra organisationer du kan engagera dig för!

2 svar till “Internationella frivilligdagen 2011

  1. Kul att du tipsar om Moas Berättelse som vi producerat för Volontärbyrån! Vi hoppas och tror att den här typen av verkliga berättelser av riktiga människor berör och faktiskt gör så att människor börjar fundera över vad de kan göra för att hjälpa andra människor. Tror inte alla vet helt enkelt vad som finns och vad det innebär. Förhoppningsvis går de in på Volontärbyråns sajt och hittar något som de vill pröva på. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s