Vinn en professionell företagssida på Facebook!

Vill du vinna en professionell företagssida på Facebook åt ditt företag, eller vet du någon som skulle vilja det? Nu tävlar vi på cityscoop och Median Media ut en snygg och proffsig företagssida på Facebook.

cityscoops verksamhet har nämligen utvecklats till att bli en komplett mediebyrå för online marknadsföring via MedianMedia.se och ett av våra kompetensområden är just professionella företagssidor på Facebook. Vi hjälper företag med att få en snygg design, strategier för innehåll på sidan, kampanjer för att få fler ”likers”, annonskampanjer som träffar rätt målgruppsmässigt med mera. Vi specialanpassar lösningar för att uppfylla företagens unika önskningar och behov, vad sägs till exempel om bokningssytem eller kundservice-formulär direkt på Facebook-sidan?

Vi vill gärna erbjuda alla som läser detta blogginlägg chansen att vinna en sådan facebook-sida. Allt du behöver göra för att delta i tävlingen är att skicka ett mejl till info@cityscoop.se där du skriver att du vill tävla om en professionell företagssida på Facebook. Det är naturligtvis helt kostnadsfritt att delta. Vi kommer att lotta fram vinnaren som presentera presenteras den 15 december.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s