Kul aktiviteter i Stockholm

Hej! Är du också sugen på att hitta på något kul idag? Jag kollade runt lite på nätet och upptäckte att det finns ganska mycket man kan göra i stan faktiskt. Här kommer några förslag:

Levande julkalender i Gamla Stan
Varje dag fram till jul, kan man uppleva en ”levande julkalender” i Gamla Stan. Det innebär att ett luckfönster öppnas på någon plats i närheten och vid varje öppning sker olika framträdanden i form av musik, dikter och berättelser. Det hela sker under cirka 15 minuter och alla som är med och deltar gör det ideellt. Här kan du se var de olika lucköppningarna äger rum.

Prova på Taijii och Qigong

Om du har lust kan du testa på Taijii och Qigong kan du göra det kl.17:00 vid Östermalmstorg. Träningen är gratis och sker på Taijii och Qigong Center på Jungfrugatan 6. Här kan du läsa mer!

Gå på konstutställning
Det finns ganska många aktuella konstutställningar just nu. En av dem är Designgalleriets julutställning där 24 internationella designgallerier och designinstitutioner har blivit inbjudna för att skapa var sitt julkort. Designgalleriet ligger på Odengatan 21 här i Stockholm och inträdet är gratis.

Lill-lördag

För den festsugne finns det lite olika alternativ. Vad sägs till exempel om That Fucking Party på Spy Bar kl.23:59-05:00, Ruby Wednesday på Pet Sounds kl.20:00-01:00 eller LUCIA-LOL på Kvarnen kl.21:00-02:30.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s