Julens underhållning

Så var den här, dan’ före dopparedan’. Jag ska spendera den med julbak, pyssel och julgranspyntning. Vad ska du göra?:-) Efter allt stök är det kanske skönt att varva ned med lite underhållning. Här kommer därför lite tips på vad man kan sysselsätta sig med under helgen.

Julen i rutan
Förutom Kalle Ankas Jul, visar SVT även svenska klassikerna Sällskapsresan 1-5, internationella klassikern Gökboet, Stjärnorna på Slottet (med Johan Rheborg, Christer Lindarw m.fl.), Riktiga Män (komedi med bl.a. Johan Ulverborg och Johan Rheborg även där). Här finns SVT:s jultablå i sin helhet!

I TV4 kan man bland annat se Göta Kanal 3 och Tinas julkök. Se hela tablån här! På TV6 får en tittare helt bestämma tablån kl.17-22 på julafton. Det är resultatet av en tävling där de tävlande skickat in en video i vilken de presenterar sin ultimata TV-kväll. Kul koncept tycker jag. Läs mer här!

Spel & lekar
Man kanske inte bara vill sitta klistrad framför TV:n hela helgen. Ett kul sätt att umgås är ju via spel och lekar. Jag hittade mycket inspiration på Ungafakta.se. Mina spelfavoriter är nog klassikerna som TP och Fia med knuff:-) Vilka är dina?

Julaktiviteter i Stockholm
För er som vill ut och hitta på saker här i stan så finns det bra tips på Gratisistockholm.nu och Whatsupsthlm.se. Bland annat kan man dansa kring granen på Skansen eller njuta av asiatiskt julbord på Berns om man är trött på den svenska varianten.

Har du några andra tips på sätt att roa sig under högtiden?:-)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s